Christelijke Muziek & Concertagenda

Zomerconcert IHMS Egmond aan den Hoef, Noord-Holland


Naam:
Zomerconcert IHMS
Datum:
31 juli 2024

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.30u - 22.30u
Omschrijving:

Wij presenteren we een uniek recital in de Slotkapel in Egmond a/d Hoef. Lopend over de natuurstenen vloer, en kijkend naar het gebrandschilderde glas, dat het zonlicht omtovert tot een magisch licht, is een bezoek aan de Slotkapel op zichzelf al een bijzondere belevenis. Wij voegen daar een bijzonder muzikaal optreden bij.

Op deze avond zullen jonge internationale talenten op viool en piano hun uitzonderlijke vaardigheden ten gehore brengen. Deze veelbelovende musici krijgen tijdens ons festival intensieve masterclasses van de gerenommeerde meesters Boris Berman (piano) en Takashi Shimizu (viool).

Deze studenten, de nieuwe generatie internationale meesters, belichamen de toekomst van de klassieke muziek. Hun interpretaties en uitvoeringen zullen u meenemen op een muzikale reis door tijd en ruimte, waarbij ze zowel technische perfectie als diepgaande emotie laten zien.

Kom en beleef een avond vol virtuositeit en passie, wanneer de oude Slotkapel gevuld wordt met de prachtige klanken van viool en piano.

Adres:
Slotweg 19
Postcode:
1934CM
Plaats:
Egmond aan den Hoef (Boek overnachting in Egmond aan den Hoef)
Dagje uit in Egmond aan den Hoef | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Klassiek


Entreeprijs:
€ 22,50


Email adres:
jokevaneersel apenstaartje tihms.com
Meer concerten:
Alle concerten van International Holland Music Sessions.
Telefoon:
0622600137


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-07-12 11:17:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar