Christelijke Muziek & Concertagenda

Orgelconcert door Barteld Post Easterein, Friesland


Naam:
Orgelconcert door Barteld Post
Datum:
25 juli 2024

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
Omschrijving:

Barteld Post - Al vanaf hele jonge leeftijd was Barteld (2003) gefascineerd door orgelmuziek. In de zomermaanden tijdens “Tsjerkepaad” ging hij het liefst elke zaterdagmiddag bij de verschillende kerken langs; kerken en orgels bekijken. Zijn moeder of grootmoeder zorgden meestal voor vervoer. En als die niet konden ging hij op de fiets.
Hij speelde thuis op een 2e hands orgeltje, maar toen hij eenmaal een keer in Easterlittens op het kerkorgel mocht spelen was hij verkocht. Hij wilde het liefst meteen op les, maar zijn vader vond dat hij eerst zijn B-diploma op trompet moest halen.
Vanaf 2016 krijgt hij les van Kees Nottrot op het kerkorgel van de Grote Kerk in Bolsward en is hij vaste organist in Wjelsrijp en Baaium op zondag bij de erediensten. Ook wordt hij met regelmaat gevraagd bij rouw- en trouwdiensten.
Naast de gebruikelijke klassieke muziek laat Barteld horen dat ook de lichtere muziek zich prima leent voor een kerkorgel.
Bovendien heeft Barteld een grote passie voor kerkklokken, uurwerken en carillons. Inmiddels heeft hij een vaste baan bij Royal Eijsbouts uit Asten, de grootste klokkengieterij ter wereld.

Entreeprijs is inclusief koffie!

Adres:
Tsjerkebuorren 2
Postcode:
8734 GX
Plaats:
Easterein (Boek overnachting in Easterein)
Dagje uit in Easterein | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Barteld Post

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.kerkeasterein.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Barteld Post.
Telefoon:
0645442248

Kaarten:
Voorverkoop koopjekaartje.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-07-16 10:50:10

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar