Christelijke Muziek & Concertagenda

Duo-concert Kampen, Overijssel


Naam:
Duo-concert
Datum:
26 oktober 2024
Tijd:
19:30u - 21:00u
Omschrijving:

Op DV zaterdag 26 oktober 2024 hopen het Hervormd Kerkkoor Kampen en het Mannenkoor IJsselmuiden Grafhorst een prachtig duo-concert te gaan geven in De Burgwal te Kampen.

De beide koren hebben spontaan contact met elkaar gezocht omdat men van elkaar genoot tijdens hun persoonlijke uitvoeringen. Bij beiden ontstond de wens om weer eens samen te gaan optreden, wat in het verleden ook al wel gedaan was.

Het beloofd een mooi concert te worden met verschillende mooie liederen. Zo zal het mannenkoor een aantal liederen ten gehore brengen van hun nieuwe Cd, Heer, hoe heerlijk is Uw Naam.

Het Hervormd Kerkkoor Kampen heeft sinds een jaar een nieuwe dirigent en heeft druk gerepeteerd om hun repertoire te vernieuwen.

Het concert wordt afgewisseld met mooie samenzang liederen en instrumentale intermezzo’s. Aan het eind van het concert zullen de koren ook samen een lied ten gehore brengen.

De beide koren hebben na afloop hun Cd’s te koop mooie prijzen. Het mannenkoor verkoopt zijn nieuwe cd ook op USB-stick.

Het Hervormd Kerkkoor staat onder leiding van Marco Hoorn en het Mannenkoor IJsselmuiden Grafhorst onder leiding van Freddy Veldkamp.

Verder wordt er meegewerkt door Harry Hamer orgel en Marco van de Graaf op piano.

U wordt hartelijk uitgenodigd voor dit Duo concert op zaterdag 26 oktober aanvang 19.30 uur in De Burgwal te Kampen. Om 19.00 uur zullen de deuren opengaan. Het concert is gratis toegankelijk maar tijdens het concert is er collecte voor de onkosten.

Adres:
Burgwal 60
Postcode:
8261 EP
Plaats:
Kampen (Boek overnachting in Kampen)
Dagje uit in Kampen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Zangavond (meer zangavonden)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
https://www.hervormdmannenkoor.com
Email adres:
secretaris.mannenkoor apenstaartje outlook.com
Meer concerten:
Alle concerten van Hervormd Kerkkoor Kampen en Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst.
Telefoon:
0617949852


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2024-10-16 19:35:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar